My Baby in MTV

Jag skrev för ett tag sedan om att Binta (19) var i Stockholm och spelade in en video. Hur som helst ska den visst börja spelas på MTV nu. Nu kan ni kolla på videon HÄR! (Klicka på meny för att förstora bilden) Det är Junior Natural som sjunger och Binta är en av dansarna i Zumbas, som medverkar i videon. Hon är nog den som syns flest gånger, men det är i alla fall hon som dels står och hmmm… ”dansar” mot ett skåp, hon är också med i klassrummet i början och hon dansar också i en trappa och på ett golv. Hon har svarta shorts och en svart polo-magtröja på sig.

My little baby- in MTV!! 😀

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

11 svar på ”My Baby in MTV

  1. Jättekul! Men gammal tant som jag är tycker jag videon hoppar för mycket hit och dit. Hade velat se Binta i åtminstonde några sekunder åt gången så man hinner se henne ordentligt och danstegen hon gör.
    Egentligen hade de ju inte behövt filma sångaren heller så mycket utan Binta lite mer. 🙂 Men det kanske är en liten partisk kommentar från mig det också:)

  2. Pingback: Tonårsmorsa » Musikvideon med Binta

  3. Pingback: Tonårsmorsa » Binta i Uppsala-TV

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  1. […] ligger videon som Binta är med i, på youtube också! Här kan du se […]