Egen tid

Alla fyra barnen har åkt till andra sidan stan för att ha dansträning. Det är Binta som tränar en massa yngre tjejer från runt omkring i stan. Enligt ryktet är hon en stenhård tränare och någonstans är jag tacksam över att inte vara en ung danssugen tjej med henne som tränare…

Roligt brukar de i alla fall ha tillsammans och Mabou är överlycklig när han får vara med.

Så nu sitter jag här. Det är helt tyst och lugnt. Jag borde städa och plocka undan. Efter det borde jag göra sånt som man inte har möjlighet till när alla barnen är hemma. Till exempel läsa i min bok, eller ligga i soffan och kolla på TV, vilket jag väldigt sällan gör.

Men jag tänker skita i det och i stället ska jag lägga mig på soffan och spela Hugo.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

4 svar på ”Egen tid

  1. Gör du helt rätt i!!! Önskar jag kunde göra dig sällskap… men istället får jag sitta här och bli tokig på massa stats som inte stämmer… shit det är ju fredag!!

    Nåja, blir nog en bättre nästa helg 😀

    Annikas senaste inlägg..Sidbyte

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.