15 år och packad i den vida världen

Isa (15) är packad och klar. Ja, packad och packad… men hon är packad och klar och har åkt till min brorsa i Stockholm nu. Tidigt, tidigt i morgon bitti lyfter planet. Jag pratade precis med henne och den normalt lugna och laid backa Isatou, lät faktiskt ganska uppe i varv.

Själv är jag heeelt. Jag har ju inte packat, eftersom jag inte ska åka någonstans och normalt dricker jag inte ens, men just idag önskar jag nästan att jag var helt packad.

Brorsan borde försöka bli lite packad i morgon på flyget, för han har blivit flygrädd på senare år. Jag sa till honom i telefonen att börja flygresan med ett par whiskey, eller nå ´t, men han lät så lagom pigg på att sätta sig och dricka typ klockan 8-9 på morgonen…

Hur som helst, jag har en fruuuktansvärd resfeber och jag har insett att den faktiskt är mycket, mycket värre när jag ska skicka med barnen, än när jag själv ska ut och resa…!

Jaja, packad eller packat, same same but different…!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

3 svar på ”15 år och packad i den vida världen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.