Måndag morgon och veckoschemat redan spräckt

Planet med Isatou (15) har inte ens lyft (det lyfter om ca: 15 minuter) och vårt veckoschema har redan spruckit. Det finns ett talesätt som säger: ”Man saknar inte kon, förrän båset är tomt” och visserligen har jag en aning om Isatou ´s avgörande personlighet här hemma, men ändå…

Mabou (6) fick en ”saknar-attack” redan i går kväll. När Isatou redan åkt till Stockholm ringde han henne:

”Isa, snälla åk inte! Jag saknar dig och du är snäll! Isa, en vecka är för mycket, räcker det inte om du åker bara en dag och kommer hem sedan, jag älskar ju dig, du kan inte vara borta en hel vecka för då kommer jag att sakna ihjäl mig efter dig!”

DET är syskonkärlek på HÖG nivå!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

9 svar på ”Måndag morgon och veckoschemat redan spräckt

 1. Hejsan, ja min vecka är också full. Inte så att det blir förmycket, men bara saker inplanerade varje dag. Hoppas jag också får tipsa om min blogg som handlar om hur barn till missbrukare har det. Jag ser att det är många som växer upp med missbrukande föräldrar och man mår skit då. Kanske kan mina erafarenheter hjälpa någon.
  Tack snälla.
  Kram
  Nike

  Nikes senaste inlägg..Förändring

 2. Gud så gulligt! Önskar min syster (11 år) saknade mig lika mycket när jag åker iväg i flera veckor.. Ganska skönt att vara ifrån varandra dock, så man kan upskatta varann när man är tillsammans. Hoppas hon får det bra där nere. Kram!

  Nardins senaste inlägg..Tävling i Arboga

 3. Pingback: Tonårsmorsa » Lite hysteriskt sista veckan…

 4. Pingback: Tonårsmorsa » Isatou är hemma igen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

 1. […] Rapporterna från Isatou (15) från Gambia är positiva och glada och jag önskar så att hon kommer att ha det riktigt toppen roligt där! Jag har redan börjat räkna ner för hennes hemkomst, även om hon själv inte alls verkar så sugen på att komma tillbaka till kyla och snö… […]

 2. […] äntligen har min “lilla” Isatou (15) kommit hem från Gambia. Det är inte utan att vi har hunnit både längta och sakna henne som bara den! Av första […]