Veckans kåseri (14)

Veckans kåseri spelades i radion i går och som vanligt glömde jag bort att lyssna, men som tur var går det att söka upp på nätet och lyssna i efterskott! Denna vecka handlar det om mina vilda shopping-cykelfärder på Gamla Bettan. Även om det är rätt jobbigt att höra sin egen röst, så måste jag säga att jag gillar att lyssna på mina egna kåserier, även om jag alltid tänker att jag kommer göra det bättre nästa gång… Varför nöja sig, när man kan förbättra?

Vill du lyssna så klicka HÄR! Välj ljudspelare och dra fram tidsmätaren till 12.50. Skriv gärna en kommentar om vad du tyckte. Om du vill lyssna på fler kåserier, så klicka HÄR (direktlänkar till kåserierna) eller HÄR (där samtliga radiokåserier och krönikor finns)! Skriv gärna en kommentar om vilka kåserier/krönikor som du gillat bäst!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

4 svar på ”Veckans kåseri (14)

 1. *Välkommen till min blogg!*
  28-åring som bloggar om livet
  som nybliven mamma,
  Odd Molly-beroende,
  gymnasielärare, förlovad,
  stockholmare, bilförare,
  shop-o-holic, kattägare,
  chokladberoende, mm.

  *Jag har 800-1000 besökare per dag, så så dålig kan väl min blogg inte vara? ;)*

  Just nu! Tävla om fina smycken från Katts of Sweden!

 2. Helena: Bättre sent än aldrig: varmt tack till dig! Hoppas du får en fin vecka! 🙂

  bambi: Låter som en trevlig blogg, ska kika in där och bilda mig en egen uppfattning! 🙂

  Hanna: Ja, fast då är det ju ingen sport, liksom…! 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.