Insider igår

Ja, jag förstår att Insider är ett program som väldigt många tittar på, eftersom responsen jag fick på den korta stunden igår, efter att jag la ut inlägget om att jag skulle vara med i Insider. Nu är det svårt att få sagt det man vill i ett program där diskussionen begränsas till några enstaka minuter. Jag hade väl inte heller riktigt föreställningen om att Insider var ett forum där jag skulle hinna få fram precis det jag velat, men därför tänker jag också fortsätta diskussionen här på min blogg vid tillfälle.

Jag tackar så mycket för den respons jag fått via kommentarer och mail under natten!

HÄR kan du se programmet igen! Jag har tidigare skrivit om denna debatt i detta inlägg: Skjut inte min pedofil! Diskussionen kommer att fortsätta…

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

9 svar på ”Insider igår

 1. jag hade oturen att missa den. Här på landet har vi ingen kabeltv och det strulade så igår med parabolen.

  När är repriset? Vill så gärna se den.

  Kram

  Birsens senaste inlägg..🙂

 2. Jag måste säga att det var stark av dig att vara med! precis som du säger är det svårt att få sagt allt man vill men håller med dig om att det finns andra vägar att gå än att hänga ut dem. fast den delen av mig som själv varit utsatt vill hänga ut dem om inte annat för att varna andra. medans den delen av mig som gått vidare och blivit starkare tycker att det inte är rätt väg att gå.

 3. Hej!
  Jag brukar läsa din blogg dagligen och är en 20-årig tjej. Jag tycker du har mycket goda ting att säga. Jag tycker du verkar vara en kvinna med båda fötterna på jorden och detta gör att du blir en förebild för mig.
  Jag tycker du var bra igår i Insider, dock tycker jag att Aschberg avbröt dig när du var mitt uppe i ditt svar. Tråkigt att han gjorde det, hade velat veta mer. Och jag håller med dig om att nej man vill inte veta om ens granne är pedofil eller inte. Man måste tänka steget längre, det är fler inblandade än man tror.
  Fortsätt och skriv, jag kommer alltid följa din blogg 🙂
  mvh / Jyothi

 4. Birsen: Jag vet inte när reprisen går, men i länken ovan kan du se programmet igen(jag har bytt länk, för den jag först la in fungerar inte)

  Cel’Dara: Tack! Ja, det är nackdelen med ett program som insider. Fördelen är när man har en blogg man kan fortsätta diskutera ämnet på…! 😉

  Mysan: Ja, jag förstår vad du menar. Hämndkänslor är nog en ganska naturlig reaktion. Men jag har skrivit mer om det i detta inlägg:
  http://fatou.se/2008/11/21/hang-ut-dom-javlarna-sa-ska-dom-fa-se-pa-fornedring/

  Jyothi: Tack för en fin kommentar! Ja, han avbröt mig, men programtiden var slut. Jag har dock utvecklat mina svar lite i dessa inlägg:
  http://fatou.se/2008/11/21/las-in-dem-och-slang-nyckeln/
  http://fatou.se/2008/11/21/hang-ut-dom-javlarna-sa-ska-dom-fa-se-pa-fornedring/
  Roligt att du vill fortsätta följa bloggen! 😀

  Tjej19: Tack! 🙂

 5. Ville bara slänga in en kort kommentar om att insider i onsdags var väldigt bra! Men vaaarför slänga in ett reportage om något helt annat mitt i allt när ni i studion kunde pratat istället? Hade varit mycket mer intressant att höra er prata och diskutera!
  Men bra program och starkt av dig att berätta!

  Ta hand om dig!

  Sandras senaste inlägg..Tack-Acceptans

 6. Sandra: Haha… ja, det tycker jag också att de skulle ha gjort. Låtit oss diskutera alltså! Som du ser är det mycket jag fick osagt. Tur jag har en blogg jag kan få sagt, det jag kände att jag inte fick sagt i Insider i alla fall…! 😉 Tack för din fina kommentar! ♥

 7. Pingback: Att hänga ut sexualförbrytare på nätet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.