Fyrishov med Mabou och jobbstrejk

Idag har jag och Mabou varit på Fyrishov äventysrsbad och vi har verkligen haft det jätteroligt!! Vi åkte kana, hoppade runt, simmade, åkte strömmen, simmade in och ut i grottan, relaxade i den varma bubbelpoolen (mitt favvoställe). Vi bastade och skrattade och pratade och sprutade vatten på varann från tornet.

På vägen hem stannade vi på en chinarestaurang och käkade mat och efterrätt. Sedan stannade vi och köpte barnfilm och lite godis till kvällen. Snacka om njutningsfylld kvalitetstid!!

Fast jag är också lite ”olydig” just nu, för det är min tur att tvätta och tvätthögarna är så stora att de nuddar himlen. Men just nu så sk*ter jag i det. Jag tänker lägga mig på soffan och mysa med Mabou, sova tidigt, så jag orkar upp till jobbet i morgon! Ibland måste man få jobbstrejka, även om man är morsa! Kan dom så kan jag! 😛

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

4 svar på ”Fyrishov med Mabou och jobbstrejk

  1. Pingback: Tonårsmorsa » Dagens Mabou

  2. Tänk att jobbstrejken är i ett gott syfte iaf! =D Är ju hur mysigt som helst att krypa upp i soffan och kolla på film och mysa med barnet/barnen! =) Tycker jag fortfarande, om det så blir väldigt sällan med min tolv, snart trettonåring! =) Stor börjar han bli! =O

    Tinas senaste inlägg..Jag är en feg jäkel!

  3. Helt rätt. Ibland måste man blunda för kaoset och ha roligt istället!
    Vi har också tvättstrejkat i veckan. Det blir extra intressant när man tvingas låna kläder av andra familjemedlemmar…

    Ewas senaste inlägg..Inte trist. Turist!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  1. […] Personligt « Fyrishov med Mabou och jobbstrejk […]