Lite hysteriskt sista veckan…

Ja, det blev en ganska hysterisk vecka. Det är väl typiskt det där att allting alltid sker samtidigt! Jag antar att ingen missat att jag var med i Insider i Onsdags, även om det inte blev många sekunder.På Torsdag var jag med på fackliga möten i en annan stad, för att sedan stressa hem och träffa en fotograf, som var här för att fota oss. Jag och Binta fastnade förhoppningsvis på någon bild. Fick också reda på igår att jag och några av barnen är med i detta nummer av tidningen Mama. Jag hittade det i papperstidningen, men hittade det inte på nätupplagan. Reportaget handlar om kärnfamiljen och det är en kortare notis om mina åsikter i den frågan tillsammans med en pytte, pyttebild! 😉

I morse ringde en reporter enligt överenskommelse och gjorde en intervju. Ja, det har verkligen varit fullt ös. Nu har vi kommit till veckans enda lediga dag för mig, från mitt huvudjobb. Jag och Mabou (6) ska njuta. Först ska vi åka på Fyrishov och bada och jag behöver väl knappast nämna att det finsn en viss person här hemma, som hoppar jämfota och är allmänt glad.

Rapporterna från Isatou (15) från Gambia är positiva och glada och jag önskar så att hon kommer att ha det riktigt toppen roligt där! Jag har redan börjat räkna ner för hennes hemkomst, även om hon själv inte alls verkar så sugen på att komma tillbaka till kyla och snö…

Ja, sammanfattat kan man säga att det varit en ganska stressig vecka, men ibland njuter jag bara av att få lite fart på livet och just nu behövde jag det, för jag har verkligen gått på lågvarv ett tag och känt som att inget roligt alls händer…! Nu låter det kanske som jag ”hoppar på” alla erbjudanden som kommer, men så är det inte. Sanningen är att jag har fått fem erbjudanden denna vecka som jag tackat nej till. Man hinner inte allt. Jag är ju en liten ”linslus”, i likhet med min dotter Binta (19), men det känns ju viktigt att ha något att komma med också och inte bara hänga på vad som helst.

Nu är det inte alltid så här, men av någon anledning så verkar alltid saker och ting ske på en gång, när de väl sker. Men, som sagt, ibland är det kul när det händer något. Jag behöver lite mer glamour i min grå vardag, ibland…! 😉 Sedan kan man ju diskutera hur glamouröst det är att diskutera pedofili i 20 sekunder i tv haha… Well, jag kan i alla fall avslöja att Aschberg var riktigt trevlig och att det kändes liiite glamouröst att få åka en stor taxi själv till Stockholm och sedan hem igen… 😉

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

3 svar på ”Lite hysteriskt sista veckan…

  1. Pingback: Tonårsmorsa » Inte bara jag som är linslus…

  2. Pingback: Tonårsmorsa » Artikel i UNT

  3. Pingback: Tonårsmorsa » Artikeln i Mama

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  1. […] I fredags när fotografen skulle komma hit, så hade ingen förvarnat om att de helst ville ha barnen med. Det händer rätt ofta att journalister glömmer meddela hur de vill ha bilderna när de skickar hem en fotograf. Ibland vill de bara ha mig med, men ibland vill de ha oss alla tillsammans och då brukar barnen få bestämma själva om de vill vara med eller inte. Isatou (15) vill ibland inte vara med, annars så vill de oftast vara med. Mabou kan verkligen KRIGA för att få vara med på bild. […]

  2. […] ni kanske minns så skrev jag om fotografen som var här förra veckan (eller var det förr-förra?) Det var den där veckan när allt var ganska stressigt […]

  3. […] Jag skrev tidigare om artikeln som just nu finns i tidningen Mama, men endast i papperstidningen, alltså inte på nätet. Artikeln kan du nu finna i ovan länk (artikellänk). Artikeln handlar om kärnfamiljen och bland annat var vi några som uttalade oss om hur vi ser på kärnfamiljen. För att läsa hela artikeln, så kan ni köpa tidningen Mama. Annars får ni nöja er med länken jag här ovan! […]