DET gör mig aggressiv!

Det är inte så ofta jag blir arg. Det krävs vanligtvis väldigt mycket för att göra mig förbannad!! Men det finns två saker som väldigt lätt inte bara gör mig arg, utan riktigt förbannad! Det ena är att cykla i motvind och det andra är att frysa.

Just nu har jag frysit konstant i typ två veckor. Jag känner mig aldrig riktigt uppvärmd! Jag har ett extra element i mitt sovrum, som barnen inte är så förtjust i för de säger att det blir som en bastu där inne när jag sätter igång det några timmar. Jag har tjocka duntäcken, jag har filtar och täcken i båda sofforna för att vi inte ska frysa. Många hävdar att jag har det väldigt varmt i mitt hem, men själv går jag ständigt och fryser.

Det värsta är att jag verkligen HATAR kyla!! Trots att jag är (stolt) Norrlänning och trots att jag bor i Sverige, är född och uppvuxen här så kommer jag aldrig att vänja mig vid kylan! Eftersom jag även hatar vind och framför allt motvind, så antar jag att jag flyttade till helt fel stad i tonåren. Uppsala är nämligen helt platt och därför blåser det i stort sätt konstant här.

Det är få saker jag HATAR, men kyla och motvind HATAR jag verkligen. Jag blir arg, på dåligt humör och jag blir aggressiv. Jag vill helst köra på någon med cykeln när jag cyklar och fryser. Särskilt om jag också har motvind! Jag skulle naturligtvis inte göra det, men jag skulle verkligen VILJA göra det!

Ibland när det inte är så många cyklister ute så skriker jag av ilska när jag fryser och har motvind. Det händer till och med att jag gråter. Jag vet att det är ett oerhört barnsligt beteende, men jag i de stunderna struntar jag i det, för jag är så arg inombords att det kryyyper under skinnet på mig.

Vad gör dig så arg att det kryper i skinnet?

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

20 svar på ”DET gör mig aggressiv!

 1. Hahaha, jag fick just en otroligt rolig bild i huvudet där Fatou plötsligt kör över en stackars fotgängare med cykeln. Skrattar högt och länge! 😀 Tur att du är så behärskad och aldrig skulle göra något sånt.. men roligt såg det ut!

  Nardins senaste inlägg..Hjärtlös

 2. Förresten igår när jag gick till bilen och det var så kallt tänkte jag på dig och undrade om du verkligen cyklar när det är kallt och halkigt. Nu har jag fått svar…

 3. Du är faktiskt inte ensam om att hata kyla och vind. Jag har också setts skrika när det blåser. Och ja det kryper riktigt i kroppen då aaaarrgghh!

  Dees senaste inlägg..Sick

 4. Just nu är det Uppsala Kommuns flyttkarusell i skolan som gör mig aggressiv men blåst och kyla är också långt upp på listan. Jag läser din blogg nästan varje dag med stort nöje. Idag när min man rensade i vårt förråd och ville slänga det stora åbäkiga fotbollsspelet vi har där tänkte jag av någon anledning på Mabou. Vill han ha det tror du ? (jag förstår om du inte vill ha det för det är ett sådant där stort där man står på varsin sida och snurrar på pinnar för att göra mål)
  Maila mig i sådana fall så levererar jag.

  Hälsningar
  Christina

 5. Jag håller med dig. Bort med kylan genast!

  Just nu är det enda jag irriterar mig på, en kille som inte kan vara ärlig och rak mot mig utan måste komma med en massa bortförklaringar för att inte vill träffa mig.

  Sofias senaste inlägg..Sting

 6. I know the feeling! Jag blir oxå riktigt arg av kyla. Eftersom jag har kronisk värk dessutom så mår min kropp verkligen inte alls bra av den kalla årstiden. Lederna gör ont och jag känner mig öm i hela kroppen. Att ständigt småfrysa gör ju att man spänner isg också. Usch nej.. vintern är verkligen inte kul! 🙁

  Cel’Daras senaste inlägg..Vinterfunderingar

 7. Nardin: 😀 Vem vet?

  Sofie: Japp! Absolut! Problemet är att jag ännu inte hittat någon som är sugen på att betala en resa åt mig! 😉

  Björn Jakobsson: Haha… Ja, men de måste springa för rulltrappor och allt. Det kan ju dröja hela TVÃ…Ã…Ã… minuter innan nästa T-bana kommer…! 😀

  Dee: Ja, vind och kyla är riktigt jävligt, för att säga det på ”ren svenska”! 🙁

  Christina: Ja, det var ett bra skäl att vara arg på! Ang. spelet: Mabou verkar MYCKET intresserad! Jag har mailat dig! 🙂

  Sofia: Usch! Han låter faktiskt inte värd dig! Såna killar stinker! 🙁

  Cel’Dara: Oj! Har du också fibro? Det har min bästa väninna med och andra i min närhet. I så fall tycker jag verkligen synd om dig, för det måste vara ett helvete att leva med! *Kramar dig hårt och länge, så du glömmer värken för en stund!* ♥♥♥

 8. hihi på något vis såg jag just mig själv framför mig när jag läste detta! jag blir åxå oxtokig och rosenrasande av kyla och motvind.. men har en grej till som får allt att rinna över. När det regnar på huvet. jag skiter blanka fasen i om det öser ner, så länge jag har något på huvet (mössa, luva, paraflax osv…) men är jag bar om huvet så ömsöm gråter jag ömsöm skriker jag ut min ilska det gör ONT. precis som kyla & motvind.. *ler* (Sitter just nu med 2 tjock-tröjjer och en pläd virad runt mig å gnäller att det e kallt) haha

 9. Pingback: Tonårsmorsa » Tonårsföreläsning…

 10. Hej!
  Jag kan ge dig ett hett(haha) tips.
  När jag har använt spisen och stängt av värmen, så brukar jag öppna luckan och sätta mig där och värma mig.
  Det kostar ju ingen el och är jätteskönt!
  Sedan kan man ha en kopp hett te till hands så blir det ännu bättre!
  Hälsningar
  Maria

 11. Mysan: Ja, regn på huvudet är ingen höjdare! Tycker det är kul när ni kommenterar och skriver att ni ”ser saker framför er” för då känns det som jag gjort en skaplig beskrivning! 🙂 Kram! ♥

  Maria: Jag älskar billiga och fiffiga tips! Tusen tack! 😉 ♥

 12. Pingback: Tonårsmorsa » Dagens + och Dagens -

 13. Pingback: Tonårsmorsa » Dagen i bilder

 14. Pingback: Tonårsmorsa » Snacka om kallt om rumpan…

 15. Pingback: Tonårsmorsa » Mycket snö

 16. Pingback: Tonårsmorsa » Trött, frusen och aggressiv

 17. Pingback: Tonårsmorsa » Dagen i bilder

 18. Pingback: Jag och Mabou mot världen…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

 1. […] så var jag upprörd. Dels för att jag hade skäl till det, men naturligtvis också för att jag cyklat hem i världens snöoväder och frös, såg ut som en snögubbe och motvind hade jag dess… också. Bara det, […]

 2. […] Jag fryser fortfarande konstant […]

 3. […] Därefter var vi ute och cyklade i den där förbaskade kylan och ni vet ju vad som händer med mig när det är riktigt kallt…!! […]

 4. […] första hand för att jag är särskilt pryd, utan helt enkelt för att jag skulle frysa ihjäl och som ni vet så HATAR jag kyla! Men jag skulle bli bra paff om jag stötte på dessa […]

 5. […] är för mycket snö. För mycket kyla. För lång vinter. För lite sol. För lite värme. Så HÄR tycker jag om kyla. Jag har varit tillräckligt förbannad denna vinter, så nu håller jag tummarna […]

 6. […] Jag avskyr verkligen kyla. När det gäller i stort sett allt annat så kan jag gilla läget och anpassa mig, men kyla gör mig så otroligt kall, frustrerad och aggressiv. […]

 7. […] har haft en helt fantastisk dag! Nu har jag gått och gnällt hela vintern på kylan och hur mycket jag avskyr den! Till slut blev jag dock bönhörd och inte bara solen tittade fram, […]

 8. […] kallare, kallast. Ni vet ju vad jag tycker om kylan. Den är på väg nu. Jag känner hur den kommer och försöker erövra mitt liv igen… […]