Inte bara jag som är linslus…

I fredags när fotografen skulle komma hit, så hade ingen förvarnat om att de helst ville ha barnen med. Det händer rätt ofta att journalister glömmer meddela hur de vill ha bilderna när de skickar hem en fotograf. Ibland vill de bara ha mig med, men ibland vill de ha oss alla tillsammans och då brukar barnen få bestämma själva om de vill vara med eller inte. Isatou (15) vill ibland inte vara med, annars så vill de oftast vara med. Mabou kan verkligen KRIGA för att få vara med på bild.

I fredags kom då en fotograf och han berättade att han blivit informerad om att de helst ville ha barnen med. Det var ju lite sent påtänkt, eftersom Isatou är i Gambia och Jai (17) jobbade. För en gångs skull talade Mabou om att han INTE ville vara med. Fine. Han slapp förstås, även om jag var mäkta förvånad. Binta och hennes dansgrupp Zumbas skulle iväg på en boxningstävling och uppträda med sina danser, så de var ett helt gäng tonårstjejer på övervåningen som höll på att fixa sig. Jag ropade upp till Binta:

Fotografen ville visst ha er med också den här gången…

Svar i kör av ett flertal tonårstjejer på övervåningen:

JAAAA! Vi kommer!!

Hehe… Jag hade missat att det inte bara är mina tonåringar som är linslusar. Nåja, till slut verkade de fatta att det inte var en allmän inbjudan, så det blev jag och Binta som fotades tillsammans!

Nåja, uppvisningen hade gått skapligt i alla fall!

Videon är från den förra gången de uppträdde på en boxningsmatch!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

1 svar på ”Inte bara jag som är linslus…

  1. Pingback: Tonårsmorsa » Binta i Uppsala-TV

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  1. […] Inte bara jag som är linslus […]