Min förlorade beställning

Kanske funderar någon på hur jag i mitt förra inlägg kunde vara så himla säker på att det är just Jotex som som slarvat bort min beställning och inte posten. Oavsett om du funderat på det eller ej, så tänker jag svara på det ändå! De ringde nämligen till mig när de fått beställningen och frågade ett par saker. Så därför VET jag att de hade fått beställningen. Därför har jag inte heller stressat upp mig allt för mycket över att det tog lite tid, eftersom jag var så säker på att de fått den. Däremot så sprang jag ju till brevlådan varje dag i förhoppning om att jag skulle ha fått en avi.

Igår när jag ringde dem och frågade efter min beställning, så hävdade kvinnan i telefonen att jag inte gjort någon beställning sedan April… Döööh… Om jag inte verkligen velat ha dessa saker, så hade jag nog struntat i allt. Nu gick jag in och gjorde en ny beställning via nätet. (Dessutom behövde jag bara ringa kundtjänst EN gång innan jag lyckades genomföra min beställning. Det finns en anledning till att jag sällan beställer via nätet, hehe… )

Tyvärr var det några saker som jag beställt första gången som var slut nu, men det här har jag i alla fall beställt:

Julgardiner till mitt kök. För första gången i mitt liv har jag bestämt mig för att skaffa julgardiner. Tidigare har jag bara haft mörka gardiner eller gardiner med lite vinter eller julinspiration (typ guldstjärnor) men aldrig tidigare har jag köpt RIKTIGA julgardiner!! (Det måste typ vara minst 10 vuxen poäng på julgardiner!!)

Nya vardagsrumsgardiner (panelgardiner)

Nu lampa till vardagsrummet, det är ÄNTLIGEN dags att montera ner min omoderna, men oerhört sommarsvalkande fläkt.

Julservetter.

Grytlappar i grått. Har redan ett par blå, men eftersom jag sakta men säkert håller på att byta ut allt i mitt blåa kök, till grått, vitt och svart.

Fodral till Prydnadskudde.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

4 svar på ”Min förlorade beställning

 1. Pingback: Tonårsmorsa » Hur minus blir plus…

 2. Ã…g, vad snygg lampan var som du skulle ha i vardagsrummet, typ exakt en sån som jag är ute efter. Tack för tipset! Dock är det ju aldrig så kul när det strular med beställning, därför har jag också varit lite ani internetbeställning, men, de försök jag har gjort har faktiskt varit lyckade, så det kanske mest är fördomar, som precis som allt annat slår in vid mycket få tillfällen.

  Kan skicka med ett tips på en kul sida, som tack fr att du tipsade mig om lampan =)

  http://www.inredningsskolan.se/simulator/

  En kul sida, som jag fått lära mig mkt ifrån, inte minst om färgsättning, sen är det bra tips också =) Värt ett besök, helt klart!

  Ha det fint!

 3. Pingback: Tonårsmorsa » Massor av vuxenpoäng!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

 1. […] + Jag har gjort en ny beställning!! […]

 2. […] kanske minns hur jag beställde både gardiner och annat från Jotex, sedan kom min beställning bort och trots att jag var väldigt irriterad över att de slarvade […]