Been there-done that

Debatten om huruvida det heter n-ordet eller ej har vi ju haft några gånger här i min blogg. Det var inte allt för länge sedan den var på gång sist och därför orkar jag inte ens lägga ner min ”själ” i den denna gång (jag behöver fortfarande hämta luft efter den förra omgången, eftersom jag ännu hyperventilerar från den förra omgången).

Den här gången har tydligen debatten börjat hos bloggaren Kissie och fortsatt hos bland andra bloggkommentarsbloggen, där man tydligen även letat upp mitt senaste inlägg i debatten, så jag låter mitt eget senaste inlägg få tala för mig, även denna gång.

För er som orkar, mina tidigare inlägg i debatten:

Varav det är den nedersta länken som känns viktigast, även om alla hänger ihop på ett sätt! Det inlägget är långt, men jag tror att my point is made!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

6 svar på ”Been there-done that

  1. Jag läste alla dina inlägg, och jag måste säga: MYCKET BRA! Det här är en fråga som jag brunnit för så länge jag kan minnas, och min glöd har ju knappast falnat i och med att jag fått två barn med samma hudfärg som dina. Jag ryste hela tiden som jag läste dina inlägg, och när jag läste om vad som hände dina flickor när de var små mådde jag i illa. Du har skrivit väldigt bra inlägg, och hanterat frågan ifrån alla tänkbara vinklar och rett ut det hela i stort sett perfekt. Bra gjort! Jag behöver inte säga något mer, du har redan sagt det.

  2. Hanna: Först och främst: GRATTIS! Att ha läst alla dessa inlägg lär ha tagit en stund, särskilt det sista är ju ganska långt. Jag är glad att du gjorde det och glad att du känner att det gav dig något! Om inte annat hoppas jag du fick med dig ett och annat bra argument när du springer på denna diskussion igen! Varm kram och Tusen Tack för din kommentar! ♥

  3. Bloggkommentarsbloggen: Varmt tack! Just dessa inlägg har jag lagt ner både tid och själ i, därför uppskattar jag särskilt era kommentarer! Hoppas du får en fin helg själv! ♥

  4. Pingback: Tonårsmorsa » “Negerjävel” inte okej!

  5. Pingback: Bland negerbollar och andra finska pinnar | Tonårsmorsa – Fatou

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.