Den där jävla cancern. IGEN.

Jag har skrivit tidigare om min väninna och tillika bloggvän Alter Ego. Vi har varit bloggvänner sedan jag började blogga för tre och ett halvt år sedan och så småningom blev vi även vänner IRL. Vi har åkt på besök till varandra och vi har framför allt hållit kontakt via telefon flera gånger i veckan de senaste åren. det är förövrigt hon som har skapat hela min bloggsida och domän och är min tekniska support.

Jag nämnde för ett tag sedan att hon nu har cancer. Det gör mig ont att se henne lida så av denna djävulska sjukdom. Inte blir det lättare av att det nu är klart att hennes yngsta son ska delta i melodifestivalen. I början av veckan skulle de hålla presskonferens i Stockholm. Alter Ego såg oerhört mycket fram emot att få delta i denna presskonferens.

Hon blev utskriven från sjukhuset kvällen innan och planen var att hon och sonen skulle åka till Stockholm nästa morgon. Tyvärr blev det inte så. Sonen fick resa själv, då Alter Ego fick åka ambulans in till sjukhuset natten innan. När hon ringde mig för att meddela detta, grät hon.

Jag har gått in på hennes sida åtskilliga gånger de senaste dagarna. Jag har läst de två senaste inläggen och försökt kommentera dem. Jag har fortfarande inte lyckats lämna en enda kommentar…

Det är svårt att se någon förändras så enormt till det yttre…

Det är svårt att se någon må så dåligt. Det är svårt att se någon förändras så mycket. Det är svårt att veta att en människa mitt i livet, lida av en sådan sjukdom som cancer. Med barn och det lilla barnbarnet omkring sig…

Att läsa om hur illa behandlad och åsidosatt hon känner sig, gör knappast saken bättre. Lyssna på Alter Ego ´s uppmaning och LÄMNA BLOD!! Till alla er som kan och får.

Det var även Alter Ego som gjorde den icke alls smickrande videon på mig (ja, jag bjuder på det):

(Tyvärr verkar inte videon funka här, men du kan titta på den i DETTA inlägg, klickbart)

Här var något annat roligt som Alter Ego gjorde åt mig:

Skvallerbloggen om Tonårsmorsa

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

8 svar på ”Den där jävla cancern. IGEN.

 1. hej! Jag har också varit på hennes sida och läst och tycker det är så fruktansvärt! Har inte heller kunnat lämna någon komentar eftersom jag känner det inte finns de rätta orden just i den situationen. usch va tråkigt och jobbigt!

  Birsens senaste inlägg..Blandat

 2. Jag har ju inte träffat henne IRL men är ändå väldigt tagen av det som händer. Vad synd att hon inte lyckades åka med honom. Hon var så positiv till det hela!

  Ludmillas senaste inlägg..Energi

 3. att ……….jag har precis hittat din blogg….eller ja, precis och precis men nu på eftermiddagen iaf. Då livet i övrigt suger kamelballe behövde jag fnissa lite åt Miss Tyra, åt den gången ni fick hepatit(vilket säkert just då inte var så kul) och åt dotra som bara ville ha en macka av Klas.

  Tack!

 4. Att se en nära vän fara illa kan göra att orden ibland tar slut, att de helt enkelt, för stunden, inte räcker till.
  Det händer även om det inte är en nära vän utan en avlägsen bekant.
  Orden tryter och man måste samla sig för att leta en stund efter nya.

  Evas senaste inlägg..Kan man programmera om den? …..

 5. Birsen: Nej, ibland får man bara inte fram de rätta orden… 🙁 Kram! ♥

  Ludmilla: Ja, hon såg verkligen fram emot det… ♥

  zara: Ja, bloggen innehåller nog en hel del glädje, humor och sorg, så det är bara att ta för sig av smörgåsbordet, det står ständigt redo! 🙂 ♥ Välkommen till min blogg!

  Eva: Ja, det gör ont och ondast har ju den som är sjuk… Kram! ♥

 6. Pingback: Tonårsmorsa » Rest in Peace, min bloggsyster

 7. Pingback: Slumra gott « Frk F

 8. Är så ledsen. Trodde inte att det skulle gå så här fort. Och hennes barn som finns kvar. Känner så för sonen i melodifestivalen. Hoppas att han orkar för Almas skull. Hennes stolthet att han får vara med. Tänker att kanske hon hör i så fall eller vet att han är där. Livet är så oerhört svårt och tungt att förstå sig på emellanåt. Säger som du, den där jävla cancern igen.

  Rosas senaste inlägg..Utsidan och Insidan eller hur är det?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

 1. […] lämnar fyra barn och barnbarn efter sig. Den där förbannade cancern tog hennes liv också. Jag känner smärta. Förtvivlan. En tomhet som bara Helene kunde […]

 2. […] natt, Helene, Vila i frid, bloggmamma, Alter Ego är död, Rest in Peace, min bloggsyster, Den där jävla cancern. IGEN., Det här med att vara privat och personlig, obligatorisk […]