Som en hopsnörd giraff

Så känns min hals just nu och Mabou (6) beskriver sin hals på ett liknande sätt. Det är som om någon slagit en stor knut på halsen och sedan får vi hostattacker konstant. Testa själv att få en hostattack samtidigt som halsen har en stor knut mitt på.

Vem sjutton har sagt att livet är lätt?

(Jag som trodde jag skulle få anledning att ha mitt nya smink på mig idag… 🙁 )

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

1 svar på ”Som en hopsnörd giraff

  1. Pingback: Tonårsmorsa » Måste få beklaga mig lite till

Välkommen att kommentera. Du kan välja om du vill kommentera med wordpress, facebook eller google+ genom att klicka på de små ikonerna ovan. Håll god ton, inga personangrepp och håll dig till ämnet och inom lagens ramar. Alla kommentarer är modererade och godkänns så snart jag får möjlighet. Kommentera gärna i stort och smått. Jag försöker svara på alla kommentarer, men ibland kan det dröja lite. Ordet är fritt, ordet är ditt!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  1. […] är det inte bara hostattacker och ont i halsen här hemma, nu rinner våra näsor också konstant och huvudvärk som spränger! Inte är det […]