Dagens i-landsproblem

Det är fan i mig tragiskt att man går och köper helt nytt smink och sedan inte kan använda det. (Nej, jag tänker inte använda det när jag sitter hemma och är sjuk!) Den där nya, skiiitsnygga, förbaskade sminkväskan bara står där och hånler åt mig!

Här hemma blir vi bara sjukare och sjukare och fler och fler av oss blir sjuka. Men sminkväskan med min nya kanebo-mascara och andra fiffiga grejer, står där och inte bara hånler, ibland vaknar jag på natten och till och med hör hur den hånskrattar åt mig!

Oförskämt så man kan spy. Jag ooorkar inte med att vi alla ska vara sjuka hela helgen också… Make us well!

bloglovin

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

7 svar på ”Dagens i-landsproblem

 1. Där har du ju din motivation att bli frisk fort!!

  Gurgla lite saltvatten, ät några apelsiner, frossa i choklad (mest för självkänslan, chokladen) och bestäm dig för att imorgon e du frisk:-)!!

  Fransyskans senaste inlägg..Dagens Väder

 2. Sandra: Ja, det verkar inte finnas något bättre sätt…! 😉

  Fransyskan: Jag gillar dina krya-på-dig-råd. Särskilt det där med chokladen! 🙂

  Tina: Tack!

  Gerd Eriksson: Nej, det är inte kul. Ska absolut gömma undan sminket! 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.