Artikel i UNT

Som ni kanske minns så skrev jag om fotografen som var här förra veckan (eller var det förr-förra?) Det var den där veckan när allt var ganska stressigt här hemma i alla fall. Idag finns artikeln med på UNT. Du kan finna den HÄR!

De tog en hel del bilder på mig och Binta som inte finns med på nätupplagan i alla fall, för där var bara jag med, men det är möjligt att det finns en sån bild med i pappersupplagan, eller så fastnade vi helt enkelt inte…!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

7 svar på ”Artikel i UNT

  1. Ludmilla: Jag vet inte om jag förtjänar det mer än andra bloggare, men jag tycker det är ganska kul, för det mesta, om inte reportaget blir helt skruvat, men de flesta journalister lyssnar faktiskt på det man säger. 🙂

  2. Ã… mor och dotter. Fin bild (fjäsk…) Och du! Din blogg är bra. Identifierar mej ibland med dej. Dina duster och funderationer liknar ibland dem vi har hemma. Dottern har dock flyttat pga studier.

    Så visst, var inte blyg utan sug åt dej allt beröm! Kram Gerd

  3. Pingback: Tonårsmorsa » UNT pappersupplagan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  1. […] Jag skrev ju i morse om att Binta (19) inte kom med i nätupplagan av artikeln om mig. Men i pappersupplagan har hon i alla fall kommit med. Du finner henne och hela artikeln i den klickbara bilden ovan. […]