Min bok: TONÅRSMORSA

Under lååång tid har jag bearbetat mitt material från bloggen. Nu har jag färdigställt detta och omarbetat det hela till en bok på tre delar. Den första kan du beställa HÄR! Den finns alltså att beställa både som pocket, inbunden bok eller som E-bok, så det är bara att välja och vraka.

Boken heter En Tonårsmorsa mitt i livet. Kanske passar det som julklapp till dig själv eller någon annan? Kanske rent av någon som inte har tillgång till nätet och därmed min blogg?

Tillägg: Tyvärr kostar den några kronor, trots att jag delat upp boken i tre delar. Ändå har jag bara lagt på minsta möjliga själv, vilket är 20 spänn (minus skatt). Men jag hoppas ni är några som kommer köpa den ändå och för er som tycker pocketen är för dyr, så kan du ju beställa E-boken, för den var billig i alla fall.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

8 svar på ”Min bok: TONÅRSMORSA

 1. Vad roligt att du får ge ut en bok!
  Jag har följt dig från och till sedan du var på Aftonbladet. Det jag har slagits av är hur du har utvecklat ditt skrivande. Jag arbetar som svensklärare så jag tittar ju på sånt!
  Du blir bättre och bättre hela tiden ju mer du skriver, och det är roligt att se.
  Sedan så märks det att du ”lever med bloggen i huvudet”, och att det blir som en kreativ process, där du skriver om det som kommer upp just den dagen.
  Lycka till i fortsättningen!/Maria

 2. Rigmor: Tack! 😀

  Maria: Tack! Vilken komplimang! Jo, när jag läser mina första bloggar så ser jag själv att jag ändrat mycket och förbättrat språket och texterna, däremot så har jag svårare att hitta lika livliga och roliga berättelser som jag hade från början. Så det är på gott och på ont. Jo, min blogg är absolut en del av mig! Tack och kram! ♥

 3. Pingback: Fika, bokgåva & samtal « Jerrys Ord

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

 1. […] Livet, vilket jag blev mycket glad över. Givetvis så bad jag att få boken signerad.. (;-) Detta alster kommer jag att läsa med stort intresse nu när vi fått en relation till varandra. Det är ju så […]