Lucka 1

Jag kom på att vi ju måste ha en kalender i min blogg. En riktigt äkta adventskalender. Eftersom det är den första idag så måste vi ju också börja idag. Kalendern kommer att vara en ny fråga varje dag. En fråga som handlar om denna blogg på något sätt. Kalenderns sista lucka är naturligtvis på julafton med lucka 24.

Svaren finns att hitta i min blogg och den som har flest rätt kommer att vinna min bok i pocket; En Tonårsmorsa mitt i livet. Om det är flera som har lika många rätt, så blir det den som svarar rätt först den sista dagen (julafton) som kommer att bli den slutliga vinnaren av boken, men om det är flera som vinner, så får de övriga ett tröstpris, oavsett hur många det är. Tröstpriset är hemligt förstås.

Nu kör vi: Håll i er! Bakom lucka nummer ett döljer sig följande fråga:

Vilken dag i veckan hade vi alltid gemensam storstädning när jag började blogga (vi försöker till viss del hålla det nu också, men är inte lika nitiska med vilken veckodag det ska ske!) ?

Tips: Ni kan alltid använda er av sökrutan högst upp för att skriva in sökord! 😉

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

16 svar på ”Lucka 1

  1. Haha, nu har jag läst din blogg i typ tre år och kände att det kanske var dags att komma ut ur garderoben. Så då var detta ju ett trevligt sätt.

    Torsdag! 😀

  2. BETTAN IN THE HOUSE!: Nej, Binta, du får INTE vara med och tävla, det är ju superfusk!!

    Till er andra: Svaret kommer förstås när tävlingen är avslutad, eftersom det kan komma några eftersläntare! 🙂

  3. Pingback: Tonårsmorsa » VINNAREN ÄR…

Välkommen att kommentera. Du kan välja om du vill kommentera med wordpress, facebook eller google+ genom att klicka på de små ikonerna ovan. Håll god ton, inga personangrepp och håll dig till ämnet och inom lagens ramar. Alla kommentarer är modererade och godkänns så snart jag får möjlighet. Kommentera gärna i stort och smått. Jag försöker svara på alla kommentarer, men ibland kan det dröja lite. Ordet är fritt, ordet är ditt!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  1. […] Svar: Torsdag är rätt svar och alla som svarade svarade rätt på denna […]