Dagens kåseri (15)

Idag var det dags igen. Mitt radiokåseri sändes i morse på Radiouppland. Du kan lyssna på det HÄR! (Välj spelare och dra fram tidsvisaren till 8.25) Idag handlar det om hårborstar, borttappade saker, tålamod och tonårsdöttrar.

HÄR finns några av mina tidigare radiokrönikor/kåserier! Samtliga kan du finna HÄR!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

1 svar på ”Dagens kåseri (15)

  1. Pingback: Tonårsmorsa » Dagens Kåseri (15)

Välkommen att kommentera. Du kan välja om du vill kommentera med wordpress, facebook eller google+ genom att klicka på de små ikonerna ovan. Håll god ton, inga personangrepp och håll dig till ämnet och inom lagens ramar. Alla kommentarer är modererade och godkänns så snart jag får möjlighet. Kommentera gärna i stort och smått. Jag försöker svara på alla kommentarer, men ibland kan det dröja lite. Ordet är fritt, ordet är ditt!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  1. […] Förra veckans kåseri. HÄR! […]