Lucka 2

Då är vi inne på den andra December och lucka två ska naturligtvis öppnas. Kalendern är också en tävling som går till på följande sätt:

Kalendern kommer att vara en ny fråga varje dag. En fråga som handlar om denna blogg på något sätt. Kalenderns sista lucka är naturligtvis på julafton med lucka 24.

Svaren finns att hitta i min blogg och den som har flest rätt kommer att vinna min bok i pocket; En Tonårsmorsa mitt i livet. Om det är flera som har lika många rätt, så blir det den som svarar rätt först den sista dagen (julafton) som kommer att bli den slutliga vinnaren av boken, men om det är flera som vinner, så får de övriga ett tröstpris, oavsett hur många det är. Tröstpriset är hemligt förstås.

Dagens lucka öppnas och här kommer frågan:

Vad är mitt smeknamn på min brorsdotter som heter Kornelia?

Tips: Ni kan alltid använda er av sökrutan högst upp för att skriva in sökord! ;-)

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

12 svar på ”Lucka 2

  1. Tamara: Det är bara att skriva i kommentarerna. Det kan ju finnas de som skriver av, men de riskerar ju att ha fel svar också, om man inte vet. Men glöm inte svara på frågan i lucka 1 också, om du vill ha vinstchans, så gäller det att svara rätt på så många som möjligt! De rätta svaren kommer när tävlingen är slut på julafton eller så snart som möjligt efter julafton! Lycka till! ♥

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.