Dagens käk (bilder)

När jag är sjuk, brukar jag blogga. Blogga är något jag klarar, hur sjuk jag än är. Men just nu är jag för krasslig till och med för vanliga textbloggar i alla fall, så det får bli bildbloggar tills vidare…

Dagens käk (jag kände nästan smaken):

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

3 svar på ”Dagens käk (bilder)

  1. Gerd Eriksson: Ja, det är gott med fisk. Jag är verkligen dålig, men hoppas på att bli bättre snart! 🙂 ♥

    Johanna: Ja, det är verkligen gott med fisk. Tack! Det hoppas jag också! 😉 ♥

Välkommen att kommentera. Du kan välja om du vill kommentera med wordpress, facebook eller google+ genom att klicka på de små ikonerna ovan. Håll god ton, inga personangrepp och håll dig till ämnet och inom lagens ramar. Alla kommentarer är modererade och godkänns så snart jag får möjlighet. Kommentera gärna i stort och smått. Jag försöker svara på alla kommentarer, men ibland kan det dröja lite. Ordet är fritt, ordet är ditt!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.