Lucka 3

Dagens lucka i kalendern måste naturligtvis öppnas. Kalendern som också är en tävling går till på följande sätt:

Kalendern kommer att vara en ny fråga varje dag. En fråga som handlar om denna blogg på något sätt. Kalenderns sista lucka är naturligtvis på julafton med lucka 24.

Svaren finns att hitta i min blogg och den som har flest rätt kommer att vinna min bok i pocket; En Tonårsmorsa mitt i livet. Om det är flera som har lika många rätt, så blir det den som svarar rätt först den sista dagen (julafton) som kommer att bli den slutliga vinnaren av boken, men om det är flera som vinner, så får de övriga ett tröstpris, oavsett hur många det är. Tröstpriset är hemligt förstås.

Nu kör vi: Håll i er! Bakom lucka nummer tre döljer sig följande fråga:

Vad var mitt smeknamn på Binta när hon skulle göra modellkarriär?

Tips: Ni kan alltid använda er av sökrutan högst upp för att skriva in sökord! ;-)

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

12 svar på ”Lucka 3

  1. Tyra Banks

    ( och jag vill ju tillägga att jag älskar din blogg och jag älskar böcker , du kan nog inte hitta någon bättre anledning att låta mig få din bok , lite färg i den trista vardagen ju )

  2. Okej, kanske ”Miss Tyra Banks” då. Om det har någon betydelse… Men svaret till denna lucka fuskade jag mig i alla fall inte till. Det kunde jag utantill. Kamelen har jag faktiskt aldrig tänkt på, och städdag, det BORDE jag ha tänkt på, men det hade jag visst inte gjort ändå. Så dom två första luckorna fuskade jag mig till. Se vad härligt ärlig jag är 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.