Artikeln i Mama

artikellänk

Jag skrev tidigare om artikeln som just nu finns i tidningen Mama, men endast i papperstidningen, alltså inte på nätet. Artikeln kan du nu finna i ovan länk (artikellänk). Artikeln handlar om kärnfamiljen och bland annat var vi några som uttalade oss om hur vi ser på kärnfamiljen. För att läsa hela artikeln, så kan ni köpa tidningen Mama. Annars får ni nöja er med länken jag här ovan! 😉

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

Välkommen att kommentera. Du kan välja om du vill kommentera med wordpress, facebook eller google+ genom att klicka på de små ikonerna ovan. Håll god ton, inga personangrepp och håll dig till ämnet och inom lagens ramar. Alla kommentarer är modererade och godkänns så snart jag får möjlighet. Kommentera gärna i stort och smått. Jag försöker svara på alla kommentarer, men ibland kan det dröja lite. Ordet är fritt, ordet är ditt!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.