Lucka 4

När jag läser era svar i min kalender, dag för dag, så vet jag inte om jag ska bli glad för att ni följer min blogg då mycket, eller om jag ska bli förskräckt för att i verkar ha sådan superkoll på min familj? Hehe…

Nåja, så här går det till med denna kalendertävling:

Kalendern kommer att vara en ny fråga varje dag. En fråga som handlar om denna blogg på något sätt. Kalenderns sista lucka är naturligtvis på julafton med lucka 24.

Svaren finns att hitta i min blogg och den som har flest rätt kommer att vinna min bok i pocket; En Tonårsmorsa mitt i livet. Om det är flera som har lika många rätt, så blir det den som svarar rätt först den sista dagen (julafton) som kommer att bli den slutliga vinnaren av boken, men om det är flera som vinner, så får de övriga ett tröstpris, oavsett hur många det är. Tröstpriset är hemligt förstås.

Om någon kommer in senare så kan man ändå vara med i tävlingen om man bara går tillbaka och besvarar alla frågor.

Nu kör vi: Håll i er! Bakom lucka nummer fyra döljer sig följande fråga:

Vilken del av Sverige är jag född och uppvuxen i? (Ni behöver inte skriva precis staden, det räcker med att svara vilken del av landet)

Tips: Ni kan alltid använda er av sökrutan högst upp för att skriva in sökord! ;-)

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

10 svar på ”Lucka 4

  1. Visst kommer du väl från Härnösand? Har för mig att jag läste det förut. Mina föräldrar kommer därifrån och själv har jag tillbringat en stor del av barndomssomrarna i Rossvik och Utvik strax utanför Härnösand!

    Ewas senaste inlägg..Julkalenderpremiär

Välkommen att kommentera. Du kan välja om du vill kommentera med wordpress, facebook eller google+ genom att klicka på de små ikonerna ovan. Håll god ton, inga personangrepp och håll dig till ämnet och inom lagens ramar. Alla kommentarer är modererade och godkänns så snart jag får möjlighet. Kommentera gärna i stort och smått. Jag försöker svara på alla kommentarer, men ibland kan det dröja lite. Ordet är fritt, ordet är ditt!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.