Ordlista i mobilen

För ganska länge sedan skrev jag ett inlägg som handlade om ordlistan i mobiler. Nu finns det en tävling där man kan vara med och påverka vilka ord som ska finnas med. Jag tycker det är ett bra initiativ och dessutom gillar jag när man kritiserar företag och i stället för att bara slå bakut, spå väljer man i stället att göra något positivt av kritiken. Dels tror jag att företagen tjänar på det för att man blir mer positiv till företaget och dels tror jag också att det utvecklar företaget. Jag anser också att det tyder på en öppenhet mellan företaget och kunderna! Så fram med lite förslag nu, på en massa bra ord till ordlistan!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

1 svar på ”Ordlista i mobilen

  1. Pingback: Några bloggar som skrivit om T9 « T9-bloggen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  1. […] Tonårsmorsa gillar initiativet […]