Lucka 9

Nu är det dags för lucköppning igen i bloggkalendern. Vi har hunnit fram till lucka nio nu.

Kalendern är en ny fråga varje dag. En fråga som handlar om denna blogg på något sätt. Kalenderns sista lucka är naturligtvis på julafton med lucka 24.

Svaren finns att hitta i min blogg och den som har flest rätt kommer att vinna min bok i pocket; En Tonårsmorsa mitt i livet. Om det är flera som har lika många rätt, så blir det den som svarar rätt först den sista dagen (julafton) som kommer att bli den slutliga vinnaren av boken, men om det är flera som vinner, så får de övriga ett tröstpris, oavsett hur många det är. Tröstpriset är hemligt förstås. Når du svarar på frågorna spelar ingen roll, du kan alltså även gå tillbaka och göra det i efterskott, bara det är före julafton. Det som gäller om flera har lika många rätt är det den som svarat rätt först på julafton, när den sista frågan kommer upp, som har vunnit!

Bakom lucka nio döljer sig följande fråga:

Vilken bloggare har jag mest kontakt med utanför bloggen?

Tips: Ni kan alltid använda er av sökrutan högst upp för att skriva in sökord och leta i gamla inlägg! ;-)

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

9 svar på ”Lucka 9

 1. Hej!

  Undrar om du skulle vilja länka till min blogg som jag startat för att försöka få igång ett forum för våld och hot utsatta kvinnor som kanske behöver lätta på sitt hjärta eller prata med andra kvinnor anonymt pga olika situationer.

  Skulle vara jätte snällt, jag försöker nå ut till så många som möjligt.

 2. Alter ego, Helene.

  Jag ska berätta för dig om en morgon i mitt liv. Min mamma kom och väckte mig för att jag skulle till skolan. Det första hon sa var: ”Alter ego har dött.”

  Jag var inte en av hennes bloggläsare även fast jag säkerligen klickade in mig där några gånger under dessa år. Men det kändes ändå ledsamt. För mitt intryck av henne var att hon var en intelligent kvinna som skrev om vettiga saker. Och så var hon ju din vän. Och hennes son… Melodifestivalen… Jag tror att han går i min skola, sonen. Men jag har aldrig sett honom. Ledsen är jag i alla fall. Att hon togs ifrån livet. Men allt har en mening, sägs det. Och ibland tvivlar jag inte alls på det. Detta är ett av tillfällena.

  Melindas senaste inlägg..Julavslutningar och vampyrer

 3. Pingback: Tonårsmorsa » VINNAREN ÄR…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

 1. […] på frågan. Eftersom hon funnits under olika bloggar, så kunde svaret se ut på flera sätt, så alla blev rätt. De namn som skulle ha blivit godkända är: Alma Mater, Oral ventilation, tangenterna glöder, […]