ALLA är gravida

ALLA är verkligen gravida. Mitt ex är gravid. Eller, det är han ju inte, men hans nya fru är det, min chef är det också och min bästa väninna är också gravida. När jag går på stan är alla kvinnor gravida. Det är magar vart jag än vänder och vrider på mig. Utom jag. Jag vill också ha en stor mage. Fast det har jag i och för sig redan. En jättestor mage, faktiskt. Skillnaden är att det inte växer någon liten bebis i min mage. Den är full av annat. Typ choklad och coca-cola.

Det skulle vara kul att ha en liten bebis. En liten bebis som ligger och gurglar och sprattlar med armarna och försöker stoppa tårna i munnen. En liten bebis att ösa en massa kärlek över och bädda fint i en bebissäng åt. Fint med spetsar och fina sängkläder. Köpa små söta nallar och få sitta i lugn och ro och amma.

Och vakna mitt i natten av bebisskrik, fast det känns som man precis gått och lagt sig, en bebis som spyr upp mjölk på nya klänningen. En bebis som bajsar igenom kläderna så man får tvätta som en galning. En bebis som det gör så ont i tuttarna att amma att man tror man ska gå av på mitten.

Nja, det är nog inte så tokigt att ha barn på 6, 15, 17 och 19 år heller…!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

6 svar på ”ALLA är gravida

 1. NÄHÄ, alla är inte alls gravida….jag är inte gravid.
  😉

  Däremot har jag en bebis som bajsar genom alla kläderna så att jag får tvätta som en galning och jag tycker att det är hur mysigt som helst.
  *nickar*

  Men visst är det babyboom överallt.
  Det har aldrig i företagets historia varit så många mammavikariat på mitt jobb som det är just nu.

  Evas senaste inlägg..Amningshormoner …..

 2. Jotack här föder folk på löpande band och de enda snygga kläderna just nu är mamma kläder *ler*
  Inte så lätt när ens klocka tickar på för fullt.. men men mysigt

 3. Jag är inte heller gravid, men jag fick några kloka ord av en mamma en gång…-xxx, bebissuget går aldrig över!
  Med de orden menade den mamman att suget och längtan efter en bebis alldrig försvinner, men samtidigt kan man ju inte skaffa barn bara av den anledningen. Någon gång kommer man till den punkten att det räcker med barn och då får man njuta av alla andra söta bebisar och längta som en besatt efter barnbarn 🙂

  Trebarnsmammans senaste inlägg..Dagens frågor och svar

 4. Ja, det ÄR underbart att ha en bäbis! Jag har ju världens raraste och sötaste sjumånadersbäbis hemma… Men samtidigt känns det också som det ska bli lite skönt när hon blivit lite större och jag inte behöver amma henne en gång i timmen genom varenda kväll. Ska bli skönt med lite egentid så småningom. Fast sen ska man väl börja om igen, med nya syskon! Och sen barnbarn, ja. Och kanske barnbarnsbarn?

  Hannas senaste inlägg..Varför göra dumma saker, t. ex. rån?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.