Lucka 10

Trots att jag mist en älskad bloggsyster idag, så väljer jag att fortsätta min lucköppning. Det var trots allt Helene som hjälpte mig att komma på flera av frågorna…

Vi har hunnit fram till lucka tio nu.

Kalendern är en ny fråga varje dag. En fråga som handlar om denna blogg på något sätt. Kalenderns sista lucka är naturligtvis på julafton med lucka 24.

Svaren finns att hitta i min blogg och den som har flest rätt kommer att vinna min bok i pocket; En Tonårsmorsa mitt i livet. Om det är flera som har lika många rätt, så blir det den som svarar rätt först den sista dagen (julafton) som kommer att bli den slutliga vinnaren av boken, men om det är flera som vinner, så får de övriga ett tröstpris, oavsett hur många det är. Tröstpriset är hemligt förstås. Når du svarar på frågorna spelar ingen roll, du kan alltså även gå tillbaka och göra det i efterskott, bara det är före julafton. Det som gäller om flera har lika många rätt är det den som svarat rätt först på julafton, när den sista frågan kommer upp, som har vunnit!

Bakom lucka tio döljer sig följande fråga:

I vilken del av Afrika ligger Gambia? Svaret ska vara öst-, väst-, nord-, syd- eller centralafrika.

Tips: Ni kan alltid använda er av sökrutan högst upp för att skriva in sökord och leta i gamla inlägg! ;-)

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

8 svar på ”Lucka 10

 1. Hej igen!
  Jag var inne på min ”favoritblogg”. En fruktansvärd människa. Tillräckligt vidrig människosyn för att vara lite humor i min konstiga smak.

  Så helt plötsligt såg jag att du är länkad där bland ”farliga bloggsidor”. HEHE! Jag tror nästan det är till att gratulera?
  Undrar vad hon hade sagt om hon sett min. Ska jag tipsa henne?;)

  Kolla här: http://friherrinnan.wordpress.com/farliga-bloggningshemsidor/#comment-1298
  spana in bloggen, så förstår du varför jag gratulerar dig;)

  Ninnis senaste inlägg..“Mina” pedofiler.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.