Lite för tidigt

Jag fick en trevlig födelsedagshälsning idag. Det är bara det att det råkar vara 10 dagar för tidigt! 😛 Så jag är fortfarande 27. Eller var det 37?

Tack ändå Agge! 😉

DEN HÄR gästbloggen skrev Alter Ego (Helené) till mig för två år sedan när jag fyllde år!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

1 svar på ”Lite för tidigt

  1. Pingback: Tonårsmorsa » VINNAREN ÄR…

Välkommen att kommentera. Du kan välja om du vill kommentera med wordpress, facebook eller google+ genom att klicka på de små ikonerna ovan. Håll god ton, inga personangrepp och håll dig till ämnet och inom lagens ramar. Alla kommentarer är modererade och godkänns så snart jag får möjlighet. Kommentera gärna i stort och smått. Jag försöker svara på alla kommentarer, men ibland kan det dröja lite. Ordet är fritt, ordet är ditt!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  1. […] Svar: Jag är född den 22/12-1970. 1970 är alltså det rätta svaret, även om Agge försökte gratta mig lite för tidigt i […]