Lucka 13

Nu är det dags för lucköppning igen i bloggkalendern. Vi har hunnit fram till lucka tretton nu. Tretton är ju som bekant lucia och därför handlar dagens fråga naturligtvis om lucia.

Kalendern är en ny fråga varje dag. En fråga som handlar om denna blogg på något sätt. Kalenderns sista lucka är naturligtvis på julafton med lucka 24.

Svaren finns att hitta i min blogg och den som har flest rätt kommer att vinna min bok i pocket; En Tonårsmorsa mitt i livet. Om det är flera som har lika många rätt, så blir det den som svarar rätt först den sista dagen (julafton) som kommer att bli den slutliga vinnaren av boken, men om det är flera som vinner, så får de övriga ett tröstpris, oavsett hur många det är. Tröstpriset är hemligt förstås. Når du svarar på frågorna spelar ingen roll, du kan alltså även gå tillbaka och göra det i efterskott, bara det är före julafton. Det som gäller om flera har lika många rätt är det den som svarat rätt först på julafton, när den sista frågan kommer upp, som har vunnit!

Bakom lucka tretton döljer sig följande fråga:

Inför en lucia, när jag hade flätat alla tre döttrarnas hår med långa, smala flätor i över en veckas tid för att de skulle vara fina inför jul och lucia, så åkte de, alla tre på en sjukdom och kunde ändå inte fira lucia i skolan. Vilken sjukdom var det de fick?

Tips: Ni kan alltid använda er av sökrutan högst upp för att skriva in sökord och leta i gamla inlägg. Vissa svar kan också finnas under fliken ”Personligt” eller ”Ego-lista(media)! ;-)

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

8 svar på ”Lucka 13

  1. Vattkoppor….

    Vill bara säga att kolla på tv4 nyhetsmorgon imorgon kl 9, då kommer dom ta upp om Gömda böckerna ifall det är sant eller itne.

  2. Tack för din kommentar hos mig!:)

    Önskar dig å de dina en riktigt god jul….Ã… den där köttfärsfyllda kalkonen lät som nåt för mitt nyårsbord!!
    Kramen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.