Massor av vuxenpoäng!

Ni kanske minns hur jag beställde både gardiner och annat från Jotex, sedan kom min beställning bort och trots att jag var väldigt irriterad över att de slarvade bort min beställning, så gjorde jag en ny beställning. Visserligen var en del varor slut då, men jag beställde det som fanns kvar.

Nåja, nu har min beställning kommit och jag har fått upp alla nya grejer och det känns verkligen jätteroligt så här precis innan jul.

Jag vet att jag samtidigt har dragit på mig en himla massa vuxenpoäng, eftersom jag köpt julgardiner för första gången i mitt liv!! Det måste vara en förmögenhet i vuxenpoäng på att köpa just julgardiner. Det har hänt, tidigare att jag köpt gardiner som varit passande för julen, till exempel gardiner med något lite rött i eller med guldstjärnor eller liknande. Men aldrig någonsin trodde jag att jag skulle köpa renodlade julgardiner med tomtar och allt!

Men nu har det hänt och ännu mer vuxenpoäng tycker jag att jag förtjänar för att jag dessutom tyckte att det blev riktigt jäkla snyggt! Eller hur?

Resten av grejerna blev också skitsnyggt för den delen!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

9 svar på ”Massor av vuxenpoäng!

 1. Hihi…då har jag myriarders med vuxenpoäng…jag älskar nämligen julgardiner och har julgardiner i alla rum. Tycker det är en bra motivation till att ta ner och tvätta de andra gardinerna 🙂

  Jättefina gardiner du köpte!!!!! Lite avis faktiskt 🙂

  Trebarnsmammans senaste inlägg..Stolt och lite mallig

 2. Eva: Usch, den där klockan låter inte som några roliga vuxenpoäng, den låter mer seriöst än så… *tick, tack…*

  Mia: Ja, visst blev det?! Tack! 🙂

  Trebarnsmamman: Äsch, du vill bara vara värst! 😉 Ja, visst blev de fina! Lite lagom sådär. Tomtar och juligt men ändå stilrent och inte too much, liksom! 🙂 ♥

 3. Pingback: Svinvaccin, fönsterputs och utvecklingssamtal

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

 1. […] jag köpte mitt livs första julgardiner i fjol, så är jag även lite sugen på att hänga upp […]