Min önskelista till tomten!!

Kära Tomten! I år har jag inga höga krav. Inte alls. Jag är inte ett dugg lik de där bortskämda ungarna som skickar julklappslistor som är flera mil långa. Jag tänker inte skriva en massa själviska önskningar till dig och jag kommer inte att böna och be om så ytliga saker som materiella ting från dig. Sådan är andra, men inte jag! Glöm inte det! Jag är en ädel person som bara önskar saker för andra.

Min första önskning handlar om något så vackert som fred på jorden. (Även om jag faktiskt skulle behöva en ny mobil, typ en sådan där lila/rosa Samsung, som är så jäkla dundersnygg!!)

Min andra önskning handlar om hälsa. Inte att du ska hälsa till någon, utan helt enkelt att jag önskar att alla människor på jorden får behålla sin hälsa (du ser själv hur ädel och osjälvisk jag är) och att de får vara friska och krya. (Men en sådan där jätte-platt-tv, typ 50 tum är ju jäääädrarns snygg, asså…!! Bara så du vet att jag tycker det.)

Min tredje önskning handlar om att jag önskar att alla människor får mat i magen och får hälsosamma måltider, så de kan utvecklas och må bra. (Men en laptop är väldigt praktiskt att ha, särskilt när jag börjar min utbildning i Februari och kommer att börja pendla under en period, då skulle det verkligen underlätta med en laptop.)

Min fjärde önskning är, liksom de ovan, totalt osjälvisk. Jag önskar nämligen att alla barn i världen får gratis sjukvård och inte vilken vård som helst, utan helst den allra bästa sjukvården ett barn kan få!! (Ett körkort skulle inte heller vara helt fel. Det skulle definitivt gå lättare för mig att julshoppa då… Bara så du vet!)

Till sist önskar jag att du TOMTEN, får en helt underbar jul med inte allt för mycket stress. Jag kommer naturligtvis att göra i ordning den största och godaste gröttallrik du någonsin sett!! (Och om jag hade en tvättmaskin hemma, helst med torktumlare till, skulle jag absolut tvätta din tomtedräkt om du råkar spilla gröt på den eller om du blir allt för svettig av julaftonens hårda arbete. Bara så du vet att min tanke är GOD!!)

Tack för mig, TOMTEN och glöm inte min adress. Du hittar den nämligen INTE på Eniro!!

bloglovin

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

5 svar på ”Min önskelista till tomten!!

  1. Pingback: Tonårsmorsa » Julklappar, presenter och en dag med ett toppen sällskap

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  1. […] fick mobilen jag nämnde att jag gärna ville ha i förrgår, av mina barn. Jättesnygg färg, lila/svart metallic och liten […]