Dagens Kamel

Som jag nämnde i förra inlägget så har jag haft bland andra min brorsdotter Kornelia (3) på besök idag. Dagens kommentar får bli hennes: ”Min faster kallar mig för Kamelen, men jag tycker om henne ändå…!”

Se där vilken tur jag har…! 😉

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

17 svar på ”Dagens Kamel

  1. Jennie: 😉

    Ludmilla: Jo, det var så här att när brorsan och hans sambo Karin väntade henne, så fick de veta att det var en tjej, så de började fundera på namn. Då var brorsan och jag själv ute och åkte bil och han sa: ”Vi funderar på Kornelia, men då finns risken att hon blir kallad ”Kanel” när hon blir stor!” Då sa jag: ”Kornelia är jättefint, men det kommer inte bli kanel, det kommer förstås bli Kamelen…” Och det blev det. Av faster Fatou i alla fall! 😉

    Just igår förklarade jag för henne att ”Kamelen” är mitt kärleksnamn på henne, på samma sätt som jag kallar Mabou för ”lilla råttan”. Svårbegripligt? Javisst! 🙂

  2. Pingback: Tonårsmorsa » Bilduppdatering från Bloggalan

  3. Pingback: Tonårsmorsa » Mest Mat

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  1. […] förlora. Binta (19) och hennes kompis Vendela (som dansar med Binta i Zumbas) och min svägerska (Kamelens mamma) kom till hotellet ganska snart. De hjälpte mig att göra mig i ordning inför […]

  2. […] helggäster på besök. Riktiga hedersgäster, faktiskt! Jag har min bror, min brorsdotter “Kamelen” och hennes storebrolla Kribban på […]