Garanterat fritt från blogguppehåll i jul…

Jag läser på några bloggar att vissa ska ha blogguppehåll under jul och nyår. Andra bloggare talar om julsemester från bloggen.

Själv har jag bara en enda fråga: Hur gör man då…?

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

6 svar på ”Garanterat fritt från blogguppehåll i jul…

  1. Fråga inte mig………..jag har ingen aaaaaaaaaaaaaning.
    Själv kommer jag inte att kunna lämna datorn på hela julaftonen eftersom jag måste sitta och vakta den sista luckan i Tonårsmorsans julkalender.
    😉

    Evas senaste inlägg..Min stund på morgonen.

Välkommen att kommentera. Du kan välja om du vill kommentera med wordpress, facebook eller google+ genom att klicka på de små ikonerna ovan. Håll god ton, inga personangrepp och håll dig till ämnet och inom lagens ramar. Alla kommentarer är modererade och godkänns så snart jag får möjlighet. Kommentera gärna i stort och smått. Jag försöker svara på alla kommentarer, men ibland kan det dröja lite. Ordet är fritt, ordet är ditt!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.