Lucka 22

Det är dags att öppna ännu en lucka i bloggkalendern. Vi har hunnit fram till lucka tjugotvå.

Kalendern är en ny fråga varje dag. En fråga som handlar om denna blogg på något sätt. Kalenderns sista lucka är naturligtvis på julafton med lucka 24.

Svaren finns att hitta i min blogg och den som har flest rätt kommer att vinna min bok i pocket; En Tonårsmorsa mitt i livet. Om det är flera som har lika många rätt, så blir det den som svarar rätt först den sista dagen (julafton) som kommer att bli den slutliga vinnaren av boken, men om det är flera som vinner, så får de övriga ett tröstpris, oavsett hur många det är. Tröstpriset är hemligt förstås. Når du svarar på frågorna spelar ingen roll, du kan alltså även gå tillbaka och göra det i efterskott, bara det är före julafton. Det som gäller om flera har lika många rätt är det den som svarat rätt först på julafton, när den sista frågan kommer upp, som har vunnit!

Bakom lucka tjugotvå döljer sig följande fråga:

Idag, den 22:a December är det min födelsedag, (vilket jag ser att många av er har uppmärksammat, tack så mycket för alla gratulationer) men vilket år är jag född?

Tips: Ni kan alltid använda er av sökrutan högst upp för att skriva in sökord och leta i gamla inlägg. Vissa svar kan också finnas under fliken “Personligt” eller “Ego-lista(media)!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

25 svar på ”Lucka 22

  1. Grattis och God Jul! Hoppas ni får en riktigt riktigt härlig jul (jag är en av dem som inte tänker använda datorn på ett par tre dagar över jul). Hoppas du får många bra presenter och julklappar, och att du känner dig uppskattad och älskad. Ta hand om er och ha det toppen! Kram /Hanna

    Hannas senaste inlägg..God Jul

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.