Flashiga julgranen är klädd

Ã…rets julgran är uppe och klädd. Den är uppseendeväckande lik granen vi hade i fjol. Nämen! Det är ju precis samma julgran jag hade ifjol. Då när jag köpte så fint pynt som jag blev så nöjd med. I år när jag satt upp allt känner jag samma sak. Det är så väldigt fint pyntet. Vår julgran är liten och i år är jag mer nöjd med det än tidigare år eftersom vi knappt har någon plats att ställa den på, eftersom vi nu har ett stort fotbollsspel på vardagsrumsgolvet…!

Mabou har åkt med min bästa kompis till hennes föräldrar, själv ska jag snart hoppa i säng eftersom jag ska upp och jobba tidigt i morgon bitti. Lite trist känns det att inte kunna fira jul med barnen, samtidigt vet jag att ibland kan det ju bli så.

Jag hoppas nu att ni alla som firar jul får en riktigt trevlig julhelg!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

2 svar på ”Flashiga julgranen är klädd

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.