Flashiga julgranen är klädd

Ã…rets julgran är uppe och klädd. Den är uppseendeväckande lik granen vi hade i fjol. Nämen! Det är ju precis samma julgran jag hade ifjol. Då när jag köpte så fint pynt som jag blev så nöjd med. I år när jag satt upp allt känner jag samma sak. Det är så väldigt fint pyntet. Vår julgran är liten och i år är jag mer nöjd med det än tidigare år eftersom vi knappt har någon plats att ställa den på, eftersom vi nu har ett stort fotbollsspel på vardagsrumsgolvet…!

Mabou har åkt med min bästa kompis till hennes föräldrar, själv ska jag snart hoppa i säng eftersom jag ska upp och jobba tidigt i morgon bitti. Lite trist känns det att inte kunna fira jul med barnen, samtidigt vet jag att ibland kan det ju bli så.

Jag hoppas nu att ni alla som firar jul får en riktigt trevlig julhelg!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

2 svar på ”Flashiga julgranen är klädd

Välkommen att kommentera. Du kan välja om du vill kommentera med wordpress, facebook eller google+ genom att klicka på de små ikonerna ovan. Håll god ton, inga personangrepp och håll dig till ämnet och inom lagens ramar. Alla kommentarer är modererade och godkänns så snart jag får möjlighet. Kommentera gärna i stort och smått. Jag försöker svara på alla kommentarer, men ibland kan det dröja lite. Ordet är fritt, ordet är ditt!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.