Helgens barnkommentarer

En trevlig helg med tjocka släkten har vi haft. Min mamma, ena bror och hans familj har varit på besök. Vi har pratat, ätit gott och spelat. Vi har spelat guitar-hero, vi har spelat bubblor, vi har spelat fotbollsspelet, vi har spelat Nintendo DS och jag vet inte allt vi har spelat…

Ja, kort sagt så har vi haft en helg av gemenskap, gemensamhet och samvaro. Men när de åkte var jag trött, trött, trött. Jag tror jag skulle kunna sova ett helt dygn om jag ville, men jag ska iväg och jobba snart och får vänta med vilandet tills min semester om några dagar.

Helgens två kommentarer får nog min lilla brorsdotter Kornelia (3) stå för:

Binta ´s kompis kom på besök. Hon är inte så mörk, men kanske en nyans mörkare än mina barn och Kornelia ´s storebror ”Kribban”. Tjejen kommer in och Kornelia tittar storögt på henne: ”Oj, vad bruuun du är!” Behöver jag nämna att alla hade svårt att hålla sig för skratt?

Kommentar två var när hon följde med min mamma på toaletten och råkade komma åt hennes bröst:

”Vad stora tuttar du har, farmor, men min mamma har ÄNNU större…!”

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

5 svar på ”Helgens barnkommentarer

 1. Kul att ni har glädje av fotbollsspelet. Just nu spelas det mest Guitar Hero och Singstar hemma hos oss och det tycker även jag är kul, trots att storkillarna tycker jag är såååååå pinsamt dålig

  Gott Nytt Ã…r 2009
  Christina

 2. Ja, det är ju så att man alltid får höra sanningen av barn! Hos oss är det Mateo som är familjens sanningssägare. Ibland känner man sig riktigt nervös för hans uppriktiga kommentarer…

 3. Soulsister: 🙂

  Christina: Du skulle bara veta så roligt vi brukar ha med spelet och då menar jag inte bara Mabou. Snarare är det vi andra som är mest underhållna av det, även om han också gärna spelar…! 😉 Ja, spel är verkligen toppenroligt även i vår ålder! 🙂 God fortsättning och ett GOTT NYTT Ã…R önskar jag dig också! Kram! ♥♥♥

  Ewa: Jag förstår precis vad du menar. Binta har alltid varit den mest frispråkiga i vår familj, även om Mabou kommer tätt där efter…! Kram!

 4. Nähe, sa hon så om mina tuttar?? Hahaha, det visste jag inte. Men större än farmors, det har jag väl ändå inte?!?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.