Tar tillbaka…

Jag tar genast tillbaka mitt föregående inlägg. Både vad gäller mina knäckplaner och det där om min braiga, kvinnliga logik.

Bedövningen har nu släppt och jag ska aldrig mer äta knäck jag ska inte äta knäck på länge. Inte förrän nästa år i alla fall…! 😉 Jag ska inte heller jobba en massa jular framåt, för det var ingen bra logik har jag nu kommit fram till. Det gör förbannat ont och jag håller tummarna för en knäckfri smärtfri nyårsafton.

Håll tummarna, så ska jag skriva en toppen bloggkrönika för 2008 i morgon!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

7 svar på ”Tar tillbaka…

  1. Visst är det irriterande med dessa onödiga och oväntade utgifter! I morse när jag vaknade hade min ettåring hittat mina glasögon och böjt bågarna till oigenkännlighet. Har en känsla av att det också blir en dyr erfarenhet.

    Hur som helst, ett riktigt Gott Nytt Ã…r önskar jag dig och din familj!

    Ewas senaste inlägg..Mordgåta i Uppsala

  2. Hej där! Vill bara önska dig ett Gott Nytt Ã…r och hoppas du får en fin afton! Tack för alla fina blogginlägg under detta året!

  3. Kikar in och önskar dig och barnen ett riktigt GOTT NYTT Ã…R! 🙂

    Tänk att det är så svårt att låta bli att tugga på knäck och kola 😉 Usch och fy vilken räkning, inget bra slut på detta året 🙁

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.