Black & White

En annan färgad familj

Förut brukade jag säga att man kan se på folk från var de har sitt ursprung. Det gör jag sällan nu för tiden då det inte alltid stämmer. Jag har allt för många gånger de senaste åren tagit helt fel och jag vet nu att folk kan se väldigt mycket ut att ha ett helt annat ursprung än de verkligen har.

I Expressen kan man idag läsa om just ett sådant exempel. En svart pappa (om än väldigt ljus) och en vit mamma har fått tvillingar för ANDRA gången och även denna gång har tvillingarna fötts med olika färg.(TV-länk) D.v.s. ett barn som ser vit ut och det andra barnet som ser svart ut.

Det spelar ingen roll vilken färg man får, men jag förstår att familjen är förvånade, då det visst är mycket ovanligt att detta händer. Själv är jag glad så länge det inte är mina barn de serverar, när jag beställer Black & White på restaurang…! 😉

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

5 svar på ”Black & White

  1. Härligt inlägg!

    Ingen storbloggare har ännu reagerat över mina höjningar och dissningar av deras och andras outfits. Vågar du blir den första?

    Whatnottowear.blogg.se

    elin linneas senaste inlägg..Tisdag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.