Blogghjälp efterlyses

Jag söker nu lite hjälp av er bloggare. Eftersom jag är en av den bloggpanel som ska nominera bra bloggar till Stora Bloggpriset i sju olika kategorier, vilket jag är väldigt glad för, men börjar ändå känna viss stress, då det börjar dra ihop sig för att nominera.

Jag läser massor av bloggar. Framför allt om följande ämnen:

Vardag, ämnesbloggar av olika slag, till viss del föräldrarbloggar och nyhetsbloggar. Men även humorbloggar och kulturbloggar. Problemet är att vi ska nominera bloggar i följande sju kategorier:

Nöje & Kultur, Mode, Sport & Fritid, Livsstil, Prylar & Teknik, Vardag samt Politik & Samhälle.

Jag har redan bestämt mig för hur jag ska nominera i ämnena Nöje & Kultur, Vardag samt Politik & Samhälle. Mitt problem är att jag sällan eller aldrig läser bloggar i de andra kategorierna. D.v.s. Mode, Sport & Fritid, Livsstil samt Prylar & Teknik. Jag har nu kikat runt en hel del under en tid, men det här med bloggar är verkligen en svåröversiktlig djungel. Jag behöver därför ER hjälp!! Jag vill alltså ha tips om bra bloggar i följande kategorier:

Mode, Sport & Fritid, Livsstil samt Prylar & Teknik

Lämna gärna en kommentar om tips och skriv då gärna i vilken kategori den/de blogg/ar du föreslår skulle passa under. De kategorier jag redan bestämt mig för behöver ni alltså INTE tipsa om! 🙂

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

21 svar på ”Blogghjälp efterlyses

 1. Oj vad himla svårt.
  Ã…terkommer när jag har fnurlat lite.
  Kram Lallis(knasigamamman..såg att du skrivit en kommentar på min gamla blogg idag med nyårshälsning men jag finns här istället sedan några månader tillbaka om du klickar på länken.)
  God fortsättning och kram
  /Lallis

  Lalliss senaste inlägg..Nu är det såhär

 2. Mia Skäringer [http://www.mama.nu/blogg/mias-blogg/] i kategorin vardag. Hon skriver naket och vackert om livet. Garanterat glamorfritt som träffar dig rakt i hjärtat.

 3. Lallis: Ja, nu har jag klickat och kikat och lämnat ett litet avtryck! 🙂

  sarah: Tack för tipset, men politik och samhälle har jag redan bestämt mig för!

  Soulsister: Ska genast kolla in. Tack! 🙂

  Ludmilla: Nej det är inte lätt. Men varför är det lättare för mig?

  Gunilla: Det är ju toppen, för om det är någon kategori man verkligen inte har någon uppfattning om så kan det ju bli svårt att nominera.

  Inna: Jag håller med om att Mia Skäringer är väldigt bra, dessvärre har jag redan bestämt mig i kategori vardag, den var liksom lättast för mig! 🙂

  Mariebrima: Tack, ska genast kolla in. Ja, om du gissar någon så kan det säkert vara den…! 😉

  trollpackan kvastar in!: Tack för det avtrycket! 🙂

 4. Självklart vill jag tipsa om min egna blogg, för jag tycker den har lite av varje. Dock INGA dagens outfits eller liknande, de klarar jag mig utan.

  Har varit lite dåligt med bloggande nu i December eftersom jag varit sjuk och det avrit massa annat. Men går du bak i bloggen och läser så hittar du massa roligt!

  Kan ge några länkar du kan läsa.
  http://juliasbullar.blogg.se/2008/april/att-vara-nojd-med-sig-sjalv.html

  http://juliasbullar.blogg.se/2008/october/skulle-du-alska-mig-om.html

  http://juliasbullar.blogg.se/2008/september/steril-vem-jag.html

  http://juliasbullar.blogg.se/2008/july/update-from-usa-3.html

  Hoppas du hittar något du söker! :*

  juliasbullars senaste inlägg..bild

 5. Hej! Läste precis att du behövde hjälp med bloggar under kategorin livsstil! Får jag lov att presentera min egen blogg? Där skriver jag nämligen om allt mellan himmel och gjord, om min vardag med andra ord och därmed har det blivit en livsstils blogg. Jag blandar träning, hälsa, matrecept med mode, skönhet och allt annat. ta en titt vetja och om du gillar den får du gärna nominera den :o)

  Mvh
  Solli

  Sollis senaste inlägg..Jag älskar Chai Thé!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.