Social comments

Loading Facebook Comments ...

7 svar på ”Mer bloggnomineringar…

  1. Eva: Jag tycker jag känner igen namnet men tror inte jag läst den innan. Nu har jag läst flera inlägg och den är verkligen rolig!! Nej, det var inte här, men jag blir så glad för lite tips, så! 🙂

    Gunilla: Ja, det är lätt att känna så eftersom det finns så otroligt många bloggar och så få man kan nominera…!

Välkommen att kommentera. Du kan välja om du vill kommentera med wordpress, facebook eller google+ genom att klicka på de små ikonerna ovan. Håll god ton, inga personangrepp och håll dig till ämnet och inom lagens ramar. Alla kommentarer är modererade och godkänns så snart jag får möjlighet. Kommentera gärna i stort och smått. Jag försöker svara på alla kommentarer, men ibland kan det dröja lite. Ordet är fritt, ordet är ditt!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.