Söndag den 4:e Januari 2009

Eeeh, spana in läget. Jag har varit ute i naturen idag. Eller naturen och naturen… Jag var i alla fall ut en sväng. Till affären sådär. Kollade in lite skoavtryck och snötäcke över buskar och sånt…

Det var i alla fall jäääkligt kallt. Det kan jag lova. Om du inte har varit ute idag, så gå inte ut nu heller. Det är ändå snorkallt och läskigt…

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

6 svar på ”Söndag den 4:e Januari 2009

 1. Ja, jag var också ute idag, och det var verkligen otroligt kallt! Jag har dessutom så urusla vinterkläder, får nog gå ut och fynda en varm jacka på rean…

  Ewas senaste inlägg..Kalashelg

 2. Zombie: Varmt tack och önskar dig förstås detsamma! 🙂

  Eva: Nej, det gjorde du nog helt rätt i!!

  Ewa: Ja, riktigt svinkallt!

  Birsen: Ja, snön kan få ligga någon dag till, men kylan får du gärna ta! 🙂

  karlsson: Hehe… Jag skulle bara kolla så ni var vakna. Och det var ni ju. Eller i alla fall du…! 😉 Ska genast ändra! Fast i taggarna längst ner stod det faktiskt 2009, så helt borta är jag kanske inte? 😉

Välkommen att kommentera. Du kan välja om du vill kommentera med wordpress, facebook eller google+ genom att klicka på de små ikonerna ovan. Håll god ton, inga personangrepp och håll dig till ämnet och inom lagens ramar. Alla kommentarer är modererade och godkänns så snart jag får möjlighet. Kommentera gärna i stort och smått. Jag försöker svara på alla kommentarer, men ibland kan det dröja lite. Ordet är fritt, ordet är ditt!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.