Presenter från Mekka

En av barnens nära släktingar har varit på pilgripsfärd i Mecka. När hon kom hem fick jag och barnen presenter från Mekka. Jag fick:

Helig rökelse.

Radband

Rökelsepinnar

En stor sjal att svepa om mig när jag ber.

Det känns onekligen speciellt att få presenter från just Mekka. Som om de vore lite extra speciella bara därför, liksom…!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

2 svar på ”Presenter från Mekka

Välkommen att kommentera. Du kan välja om du vill kommentera med wordpress, facebook eller google+ genom att klicka på de små ikonerna ovan. Håll god ton, inga personangrepp och håll dig till ämnet och inom lagens ramar. Alla kommentarer är modererade och godkänns så snart jag får möjlighet. Kommentera gärna i stort och smått. Jag försöker svara på alla kommentarer, men ibland kan det dröja lite. Ordet är fritt, ordet är ditt!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.