Det kom ett mail…

Jag skrev härom dagen att jag inte tror att jag har möjlighet att ta mig till Alter Ego ´s begravning av olika skäl…

Så fick jag ett mail av en bloggläsare som erbjöd sig att komma till Uppsala (från Eskilstuna!!) och hämta mig och barnen och köra oss till Norrköping och tillbaka.

Jag tror inte det är sant!! Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta, men eftersom jag är en väldigt lättrörd person så började jag naturligtvis att stortjuta…

Well, jag har fortfarande inte fått besked om semester, men om jag får det, vilket jag hoppas få besked om i morgon, så har chanserna verkligen ökat att jag och några av barnen (alla får ju inte plats) kan komma iväg till Helenes begravning.

Det känns väldigt viktigt för mig att komma iväg på Helenes begravning och göra ett avslut. Särskilt som jag bär på känslor av tacksamhetsskuld och att jag hade så mycket osagt till Helene. Ja, det skulle ha känts verkligt skönt att få göra ett riktigt avslut med henne på ett värdigt sätt. Samtidigt vet jag att även om det inte blir så, även om jag inte kan vara med så är jag säker på att Helene vet hur mycket jag älskar och saknar henne ändå. Hon känner och vet säkert att min saknad efter henne är enorm. HÄR skrev Alter Ego ett inlägg om vår vänskap. Hennes skäll på mig, framgår tydligt i inlägget, samtidigt som jag läser massor av kärlek och en stark vänskap mellan raderna…

Men vad som faktiskt känns större för mig i just den här stunden, är att bloggläsaren som erbjöd mig och barnen skjuts, faktiskt gjorde det!!

Det ger mig hopp om mänskligheten, det gör mig glad att få leva och delta i den här världen och till sist men inte minst så gör det mig väldigt stolt över en medmänniska!!

Oavsett om jag kan anta erbjudandet eller ej: TACK till dig underbara människa! Tusen röda rosor till dig!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

14 svar på ”Det kom ett mail…

 1. Helt j-a fantastiskt!Har ju oxå via bloggen fått liknade helt underbara erbjudanden med hjälp när det krisat.Bloggen är kanon, medmänniskor är underbara.

  Vbs senaste inlägg..Uppdatering

 2. Vilken fin människa som vill skutsa dig.Världen är full av goa människor det gäller bara att träffa dem. O många vill o gillar att hjälpa andra men vet inte hur bara..
  Kram

 3. Hej Vännen!

  Visst är det underbart med sådan generositet och hjärta hos människor.
  Jag har också fått ta del av folks goda hjärta.. Det är så fint och det ger hopp om Mänskligheten.. precis som du säger!!

  Även om du inte personligen kan närvara vid Helénes begravning så finns du ju ändå där i ditt hjärta och i tanken. I din Kärlek till henne. Det är det som är viktigast och det går igenom allt och når hennes själ.. där hon är.

  Må gott!

  *Kramar om* Länge.. länge….

 4. Pingback: Tonårsmorsa » Idag förstod jag att hon är borta för alltid…

 5. Pingback: Tonårsmorsa » Tack, Harriet…

 6. Pingback: Tonårsmorsa » Grattis Helene på din födelsedag

 7. Pingback: Sen sammanfattning av 2009 Del 1

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

 1. […] känner glädje över att få ha varit en del av Helenés liv och sorg för att hon är borta! Jag känner tacksamhet för att jag hade möjlighet att ta farväl av Helené vid begravningen. Det fanns en annan väsentlig skillnad idag mot de gånger jag sörjt […]

 2. […] minns kanske att en helt underbar människa erbjöd sig och faktiskt också körde mig och barnen till begravningen när Helene/Alter Ego gick bort? Den här underbara människan heter Harriet och vi har hållit […]

 3. […] December 2008) och begravningen började planeras för henne. Men mitt i den sorgen så kom det ett fantastiskt mail från en ännu mer fantastisk […]