Att sjunka till botten och ta sig upp igen…

Jag sjönk.

Och sjönk.

Och sjönk.

Längst ner till botten. Tills mina tår nuddade havsbotten, då insåg jag att man måste ta sig upp.

Jag behövde hämta luft. Ibland kändes det som om jag höll på att tappa all luft och jag kippade efter andan. Ibland tappar man andan. Ibland behöver man ta nya tag.

Men det gäller att inte ge upp när luften håller på att ta slut, utan att kämpa sig vidare upp till ytan där man vet att det finns mer luft att hämta. Det krävs bara lite mer krafter…

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

4 svar på ”Att sjunka till botten och ta sig upp igen…

  1. Ett av problemen när man sjunker är att hitta någon att hålla i handen. När ingen har tid eller orkar ta tag i ens hand när man sjunker som värst, kan det kännas ännu ännu svårare att orka simma uppåt. Därför har jag lovat mig själv att alltid försöka ta de som sjunker i handen. Så om du sjunker och har svårt att hitta en hand kan du mejla mig. Jag kommer. ”Always trust in the kindness of a stranger” (eller hur citatet nu är?).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.