En till bloggutmärkelse…

Den här fina bloggutmärkelsen har jag fått av Birsen. Om jag förstått det hela rätt så är det meningen att jag i min tur ska länka denna utmärkelse till sju andra bloggar jag läser, då kör vi:

Vendettanbettan

Ludmilla

Soulsister

Ister

Evas svammel

Rosa

Binta-Tonårsdotter

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

8 svar på ”En till bloggutmärkelse…

  1. Pingback: Nice-Blog-Award ….. « Evas svammel

Välkommen att kommentera. Du kan välja om du vill kommentera med wordpress, facebook eller google+ genom att klicka på de små ikonerna ovan. Håll god ton, inga personangrepp och håll dig till ämnet och inom lagens ramar. Alla kommentarer är modererade och godkänns så snart jag får möjlighet. Kommentera gärna i stort och smått. Jag försöker svara på alla kommentarer, men ibland kan det dröja lite. Ordet är fritt, ordet är ditt!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  1. […] 16, 2009 av Eva Den ändra utmärkelsen är egentligen två. Jag har fått en från Tonårsmorsa och en från Soulsister. Visst räknas det väl som två […]