Hemligt…

…jag måste berätta en hemlighet, men vad ni gör, avslöja det för allt i världen inte för mina barn, för det skulle genast förstöra min ”glädje-dödar-image”, men jag HATAR verkligen att storstäda!!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

3 svar på ”Hemligt…

  1. Vem hatar inte att städa, jag gör det fast mina barn frågar om jag älskar att städa för att jag gör det för mycket!!! Vad svarar man på det då?
    Min mun är tyst jag berättar inget för dina barn om du inte berättar för mina barn 🙂

    Kram

  2. @nn: Ja, det är verkligen skittrist, men mina barn tror som dina att det är min favoritsyssla!

    Mia: Ja, det är förbaskat skönt när det är klart, men det verkar inte vara n ågot som tonåringarna har upptäckt i alla fall…! 😉

Välkommen att kommentera. Du kan välja om du vill kommentera med wordpress, facebook eller google+ genom att klicka på de små ikonerna ovan. Håll god ton, inga personangrepp och håll dig till ämnet och inom lagens ramar. Alla kommentarer är modererade och godkänns så snart jag får möjlighet. Kommentera gärna i stort och smått. Jag försöker svara på alla kommentarer, men ibland kan det dröja lite. Ordet är fritt, ordet är ditt!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.