Onödigt roligt?

HÄR kan du beställa nappar med namn till ditt lilla barn. Lite praktiskt om du har fler än ett nappbarn samtidigt. Om du inte har det så kan det vara lite roligt med nappar med barnets namn eller annan rolig text. Man kan också beställa nappar med olika motiv. Einsteins relativitetsteori, till exempel, eller en döskalle eller kanske en prinsesskrona?

Oavsett så är det som vanligt med nya roliga och onödiga saker. De kostar alltid lite mer. Men lite roligt kan det ju vara som present eller så.

bloglovin

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

1 svar på ”Onödigt roligt?

  1. Vilken underbar gullig sak! Detta kan jag nog inte motstå köpa.Hade ingen aning om jag behövde sån napp innan i och för sig…Men nu när jag vet om att det finns så känns det faktikt lite nödvändigt…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.