Mer besökare?

Hittade en länk via Soulsister som ska locka mer besökare till din blogg. Om du vill testa, så klicka HÄR! Fler besökare är ju alltid trevligt, om det funkar har jag ingen aning om, but I ´ll give it a try!


Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

6 svar på ”Mer besökare?

  1. Testade jag med! Fast jag förstår inte riktigt heller! =) Men det blir nog bra en dag säkert! Förstår ju inte ens hur man lägger upp youtubegrejer på min nya blogg heller för den delen! =D Men även det blir säkert bra i slutändan! =D

Välkommen att kommentera. Du kan välja om du vill kommentera med wordpress, facebook eller google+ genom att klicka på de små ikonerna ovan. Håll god ton, inga personangrepp och håll dig till ämnet och inom lagens ramar. Alla kommentarer är modererade och godkänns så snart jag får möjlighet. Kommentera gärna i stort och smått. Jag försöker svara på alla kommentarer, men ibland kan det dröja lite. Ordet är fritt, ordet är ditt!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.