Till fest…

Det är inte så ofta jag går på fest. Jag tycker i och för sig att det är roligt att gå på fest ibland, men oftast om jag är ledig flera dagar i sträck, eftersom jag blir stressad annars. Nu är jag ledig flera dagar i sträck och jag är bjuden till en kompis examensfest. Han tog precis sin juridikexamen, så det finns ju en hel del att fira!! Så ikväll blir det fest och trerättersmiddag för hela slanten!

I morgon är det koreografitävling i Gottsunda för båda mina äldsta döttrar (Binta 19 och Jai 17) och även för gruppen som Binta (min äldsta dotter) är tränare för. Jag fick precis tag på några av de allra sista biljetterna, eftersom det är i stort sett slutsålt (tror det fanns någon enstaka biljett kvar).

Sedan så har jag ju min pappa på besök, vilket fick Mabou att flyga upp ur sängen i morse, när han kom på att morfar är här…

En trevlig och rolig helg har vi att se fram emot i alla fall. Det jag befarar mest är att Binta som ju är väldigt duktig i dans, alltid blir väldigt nervös när jag är med, av någon anledning som jag själv inte förstår. Det var samma sak när hon tidigare höll på med konståkning. Hon var väldigt duktig, ända tills jag kom och tittade, då gick det alltid sämre.

Jag förstår inte själv riktigt varför eftersom jag är otroligt partisk och alltid tycker att mina egna barn är bäst! 😀 Haha… Ibland blir Binta skitarg på mig när jag säger att hon var bäst: ”Men det är bara för att du inte fattar något om dans, hon är ju på en helt annan nivå än mig…” brukar hon säga.

bloglovin

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

1 svar på ”Till fest…

  1. Pingback: Tonårsmorsa » Hur trööög som helst…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  1. […] skrev ju härom dagen att jag skulle till Gottsunda och kolla en kreografi-tävling med olika dansgrupper. Det var bl.a. […]